Bio

Geboren en opgegroeid in een totaal andere wereld dan de wereld waar ik nu in leef

Ik ben geboren begin jaren ‘80 in Nederland, mijn beide ouders zijn afkomstig uit Suriname met de roots liggend in India. Al vanaf mijn kinderjaren heb ik helderziende waarnemingen, niet wetende dat ik geboren ben met mediamieke gaven. Velen jaren heb ik de facetten van het mediumschap als zeer onprettig ervaren, als jong meisje wist ik hier niet mee om te gaan. Ik deed waarnemingen, zag en voelde van alles wat ik niet kon plaatsen omdat ik dit niet van huis uit kende. Het was niet concreet en tastbaar zoals 1+1=2, ik was de enige van ons gezin die 'dingen' wist, zag en voelde.

Op mijn spirituele ontwikkeling is er een blokkade gekomen op het moment dat ik als 8 jarig meisje uitsprak dat mijn overgrootoma op haar verjaardag zou komen te overlijden. Ik ben hier zo van geschrokken toen het inderdaad zo gebeurde dat ik onbewust de spirituele ontwikkeling en de sterke/heftige waarnemingen heb geblokkeerd.

Wat in het vat zit verzuurt niet zeggen ze....


The best way to find yourself is to lose yourself in the service to others

Mahatma Gandhi

Naar mate ik wat ouder werd kwamen mijn gaven langzamerhand weer om de hoek kijken. De tempo waarin dit gebeurde was niet zo heftig als in mijn kinderjaren. Ik kwam op 12-jarige leeftijd erachter dat ik healende kwaliteiten in mijn handen had en ik werd mij er steeds meer van bewust dat ik zag en voelde wat er in de toekomst zou gebeuren.

Ik merkte dat deze visioenen ook werkelijk uitkwamen met de gedachten erachter dat het toeval was, nog steeds niet wetende dat ik beschikte over een spirituele gave. Vanaf jongs af aan heb ik één motto in het leven; mensen helpen! Na lang zoeken en verschillende opleidingen te hebben gedaan ben ik uiteindelijk afgestudeerd als pedagoog. Toch ontbrak er nog iets, het werken als hulpverlener, het begeleiden van mensen en kinderen miste een bepaalde dimensie en diepgang.

Ik merkte de laatste jaren dat ik steeds weer in de spreekwoordelijke vicieuze cirkel terecht kwam. Op werkgebied liep ik keer op keer tegen dezelfde obstakels aan want ik wilde voldoen aan iedereen zijn verwachting en deed mijzelf daardoor tekort. Ik kon mij niet vinden in alle regels die er waren, de wijze waarop organisaties alleen in hun eigen belang dachten en de ‘cliënten’ niet de zorg en hulp kregen die ze nodig hadden. Daardoor kon ik het werk niet vol toewijding en overgave doen, onder andere om deze reden besloot ik te stoppen met alles wat ik op dat moment in de hulpverlening deed.Begin 2013, 1,5 jaar voordat ik stopte ben ik in een burn-out terecht gekomen, onopgemerkt is deze burn-out erin geslopen, eigenwijs als ik ben om toch maar door te willen gaan want opgeven zag ik als falen.

De burn-out werd uiteindelijk een depressie waardoor de confrontatie met mijzelf en de verbinding met mijn eigen ik steeds groter werd... Het leven is mij door heftige gebeurtenissen vanuit het verleden niet altijd makkelijk afgegaan en medio 2014 was 't het moment om even tijd voor mijzelf te nemen want ik kon niet meer… Ik was op!

Ik besloot te luisteren naar mijn hart en alle gebeurtenissen van het verleden te verwerken zodat ik kon doen wat ik moest doen… Dat was mensen helpen op mijn eigen wijze! Daarvoor moest ik echter eerst mijzelf helpen...

De depressie was een hele nare en eenzame periode want daar waar ik wel kon rekenen op begrip en ruimte van mijn directe familie, lieten mijn vrienden mij één voor één vallen, iets wat ik niet aan zag komen omdat ik dacht dat ze mijn steun waren.

Als gevolg daarvan heeft het mij wel geleerd wat ik moest leren en hoe donker deze periode ook was, het heeft mij gebracht waar ik nu ben.

Ik heb de kracht in mijzelf terug gevonden, een innerlijke kracht om door te gaan met een nieuwe visie om op te bouwen. Soms neemt het leven een ineens een positieve wending op het moment dat je het ’t minst verwacht...

Strength grows in the moments you think you can't go on,

but you keep going anyway.

Karen Salmansohn

Ik wilde mijn leven veranderen, maar hoe? Dat wist ik niet maar ik wist wel dat ik alleen maar hoefde te luisteren en voelen. Als klein meisje zag ik mijzelf ‘later’ reizen en de wereld ontdekken. Zo bang als ik was om alleen te reizen en om op mijzelf aangewezen te zijn besloot ik het toch te doen, mijn eigen angsten te overwinnen en eindelijk te leven.

Mocht het toch niet uitpakken zoals ik had gehoopt dan heb ik het in ieder geval geprobeerd dacht ik, want ik heb liever spijt van iets wat ik wel heb gedaan dan spijt van iets wat ik niet heb gedaan...

Deels alleen en deels in gezelschap ben ik onder andere naar Kaapverdië, Thailand en Suriname geweest, het was een reis naar het onbekende, terug naar waar ik vandaan kom, de zoektocht naar mijzelf en de creatie van iets nieuws!

Mijn spirituele ontwikkeling heeft zich onbewust in een razend tempo verder ontwikkeld daar waar het gestopt was.

Terug in Nederland besloot ik mij in 2016 te richten op het spirituele en van daaruit mensen te helpen, met een healingcursus en een kaartleg cursus in the pocket ging ik aan de slag en startte als ZZP’er. Nog steeds niet wetende dat ik medium ben en veel meer kan dan dat ik ooit dacht te kunnen.

In één jaar tijd heb ik mij door middel van de spirituele wereld op verschillende vlakken mogen ontwikkelen en mag ik een verbindingskanaal zijn tussen de mens en de wereld hier boven.

Na 5 jaar readings en begeleidingstrajecten te hebben gegeven  aan volwassenen en kinderen op diverse vlakken. Onder andere in relaties, op werkgebied, zelfontwikkeling, bij de opvoeding maar ook bij depressies, angsten, paniekaanvallen, trauma’s uit het verleden of als men zelf niet goed weet waar de schoen knelt. Is het nu de tijd voor de volgende stap.

Ik voel mij ontzettend gezegend dat ik dit werk mag doen en mensen mag helpen bij de stukken waar ze tegenaan lopen, duizenden mensen heb ik mogen begeleiden met de hulp van boven en nu is het tijd om al mijn kennis en weten om te zetten in trainingen, zodat ik anderen mag leren hoe ze zichzelf mogen helpen en ik al mijn kennis kan overdragen. (klik hier om meer te lezen over mijn trainingen)


Want ik weet als geen ander wat de keerzijde van het leven is, hoe het voelt om onbegrepen en alleen te zijn.

Alles gebeurt met een reden zelfs de meest pijnlijke gebeurtenissen zijn er om je uiteindelijk sterker te maken en dichter bij jezelf te brengen. Mijzelf en de mensen om mij heen verliezen, dat het vooruitzicht donker en eenzaam leek… Niet meer weten wie ik ben, waar ik van hou en wat mijn passie is…. Hoe verschrikkelijk deze periode ook was, het is het mooiste wat mij ooit is overkomen want ik heb de weg naar mijzelf gevonden en de toekomst gecreëerd door te luisteren, voelen en te doen... Met hulp van boven!