Dreams Do Come True


We willen allemaal hetgeen bewerkstelligen wat we in onze gedachten hebben, waar we van dromen. Manifesteren!

Je hebt ongetwijfeld gehoord van The Law Of Attraction, als het werkelijk zo simpel is hoe komt het dan toch dat we niet allemaal onze dromen kunnen verwezenlijken?


Simpelweg  je mindset veranderen, aantrekken en visualiseren is niet voldoende. Het vergt meerdere disciplines om dit te kunnen bewerkstelligen. 

Als je het aan Shandia zal vragen zal ze zeggen DREAMS DO COME TRUE!

In 2018, toen zij in een uitdagende relatie zat waarin ze niet echt gelukkig was heeft zij een moodboard/visionboard gemaakt met 11 serieuze onderwerpen. binnen 1,5 jaar heeft zij 90% daarvan weten te manifesteren, van de reizen die ze wilde maken, een nieuwe partner, tot twee praktijkruimtes in Amsterdam én Den Haag!


Echter kwam dit niet zomaar aanwaaien, stapsgewijs heeft zij dit bewerkstelligd door energie te transformeren, de frequentie te verhogen en een gericht stappenplan te maken.

Tijdens deze 42 daagse training gaat Shandia in 13 video masterclasses onder andere de volgende onderwerpen behandelen 

Concrete gedetailleerde doelen stellen

Gericht actie ondernemen en stappenplan maken vanuit de energie

Belemmerende gedachten

Mentaal, fysiek en energetisch in balans

Je eigen chakra's opschonen en openen

Wat kreeg je mee in de opvoeding 

Uitstelgedrag

Energie sturen naar je visualisatie

Clearing sessies en zelf healing

Hoe werkt manifestatie en energie

Manifestatie en aantrekkenOm resultaat te bewerkstelligen moet alle elementen aanpakken op zowel cognitief, mentaal, fysiek en energetisch vlak. Shandia leert je tijdens deze training hoe jij alle 4 de elementen kan gebruiken om te manifesteren waar jouw hart naar verlangt!

Jij gaat leren hoe jij als een magneet kan gaan aantrekken en in balans blijft door op een hogere energie frequentie te zitten.Deze training heeft een waarde van minimaal €1500,-

Het doel van Shandia is mensen helpen zichzelf te helpen, tegen een betaalbaar tarief!

Deze maand start Shandia haar 2e bedrijf, zij wilt dat iedereen aan zichzelf kan werken, want ze weet als geen ander hoe het voelde om niet het leven te leiden en te realiseren waar je zo naar verlangt.

Je betaalt nu

Een investering van €166,- in jezelf.

42 dagen intensief aan je doelen, jezelf en manifestatie werken onder begeleiding van Shandia. Een training met een waarde waar je de rest van je leven van zal profiteren.


Wil jij deze training volgen samen met de training Reset Your Mind Master Your Life dan betaal je tot en met vrijdag 16 april voor beide trainingen

€299,- ipv €443,-

Laat deze kans niet voorbij gaan als jij wilt groeien!


Deze training zal dit jaar nog een keer worden gegeven maar dan niet meer voor deze bodemprijs, de prijs zal ongeveer het dubbelde zijn.


Koop nu!

Hoe te volgen


Op 05-05-'21 start de training! De training word via een besloten Instagram account gegeven die je dient te volgen. 

Na betaling en aanmelding ontvang je de namen van de accounts.

Op dit account word alle informatie, video’s en bijbehorende opdrachten geplaatst. Hier zullen ook de wekelijkse live sessies plaats vinden, tijdens deze live sessies bespreekt Shandia de materie van de afgelopen week, zal ze healings geven en is er de gelegenheid om je vragen te stellen. 

Wil je graag anoniem blijven voor de andere deelnemers, maak dan een anoniem account aan op instagram.


!!! BONUS !!!

Vanaf 14 tot 23 april kan je deelnemen aan de healing en alle gerelateerde training voorbereidingen die Shandia op de accounts zal plaatsen.

Zorg dat je je snel aanmeld en gebruik maakt van de kortingsactie om te kunnen profiteren van bovenstaande bonus!Klik hier om naar de betaalpagina te gaan.​