Healing

Door alledaagse drukte, hectiek en gebeurtenissen vanuit het verleden kan het soms voorkomen dat u zich opgeslokt voelt, last heeft van spanningen en onrust.

Ook andere omstandigheden kunnen hieraan bijdragen zoals uw privéleven, het werk, relatie, trauma’s, familie, nare ervaringen, in sommige gevallen is het zelf zo dat de oorzaak onverklaarbaar lijkt omdat het meerdere onderwerpen bij elkaar zijn...

Hierbij kan een Healing een uitkomst zijn!


Ik maak gebruik van twee vormen van healen: Pranic Healing en een meditatie healing, alle healings worden op afstand gedaan omdat, dit is mogelijk omdat ik met energie werk.


Pranic Healing:

Ik ben gecertificeerd pranic healer, bij deze vorm van healen wordt er op de chakra's en aura gewerkt waardoor er een snel en effectief resultaat wordt bewerkstelligd. Wat in de meeste gevallen al direct of anders in de loop van de dagen wordt opgemerkt in de vorm van vermindering van de klachten.

Pranic Healing is een simpel maar krachtig en effectief healing systeem waarbij het zelf healend systeem van het lichaam wordt ondersteund en versterkt, het is een oude wetenschap en kunst dat prana of levensenergie toepast om kwalen in het lichaam te genezen.

Deze allesomvattende vorm van energie healing is tot stand is gekomen door meer dan 20 jaar van onderzoek en experimenten. Master Choa Kok Sui, de grondlegger van moderne Pranic Healing, heeft op wetenschappelijke wijze onderzocht wat wel en wat niet effectief is. Uit deze bevindingen is Pranic Healing samengesteld.


Meditatie healing:

Deze vorm van healen gebruik ik alleen tijdens begeleidingstrajecten. Tijdens een sessie maak ik de verbinding met de spirituele wereld, daarbij ga ik in trance en laat ik mij begeleiden door wat ik ingegeven krijg van boven.

Doordat u luistert naar mijn stem, ik gebruik maak van verschillende technieken en u zich laat begeleiden door mij, neem ik u mee naar uw innerlijke emotionele blokkades waardoor u werkt u aan uw emotionele disbalans.

Door de meditatie wordt u uit uw situatie gehaald, in uw kracht gezet en na afloop voelt u zich rustiger en sterker zodat u weer een stukje verder kunt.

Ik neem u als het ware mee op reis waarbij u naar de kern van uw innerlijke zelf gaat, daar waar de blokkades zijn en u gaat werken aan uw eigen stukje waarbij u vast loopt.


Ik heb verschillende mensen begeleid in onder andere onderstaande situaties

Liefdesverdriet/scheidingsproblematiek

Rouwverwerking

Onzekerheid

Continue onrust

Paniekaanvallen

Angst

Boosheid

Verwerking van het verleden bij onder andere misbruik en huiselijk geweld

Emotionele disbalans

Verdriet


Voorafgaand aan de Healing vindt er altijd een eerste Reading ter verduidelijking en kennismaking plaats, alle consulten zijn persoonlijk 1 op 1 of telefonisch, ga naar Tarieven voor meer informatie.*Healing is geen vervanging voor arts of medici, bezoek bij klachten altijd een specialist!


Healing takes courage, and we all have courage,

even if we have to dig a little to find it.

Tori Amos