Bericht Plaatsen


De reading met Shandia was de start van een mooi kado dat ik aan mezelf heb gegeven.

De reading gaf me zoveel rust al was het niet allemaal wat ik wilde horen. Na die reading wist ik een ding.

Ik ga komen waar ik wil zijn. Alles wat ze vertelde, over mijn toekomst is zoals ik het had opgeschreven. Ze heeft een aantal voorspellingen gedaan, waarvan er 4 binnen een hele korte tijd zijn uitgekomen.

Maar ik was er nog niet, ik moest mijn blokkades wegwerken. Ik heb het coachingstraject gedaan want om al die mooie dingen te kunnen bereiken, moet ik eerst healen. Ik moest mijn energie weer vinden, mijn zin! De eerste healing was heftig. De daarop volgende maakt me energieker. Ze heeft me ook geholpen met het verminderen van mijn maagklachten wat een verademing was en voor het eerst sinds jaren had ik weer het gevoel dat ik kon ademen. Waar ik nu sta? I am grounded. Bezig met het hier en nu. Ik ben niet meer aan het stressen over de toekomst.


Ik weet waar ik naartoe wil en wat ik daarvoor moet doen.

Dank je Shandia voor deze geweldige reis.

Je hebt een mooie gave een gave dat voor mij best eng was en moeilijk te bevatten.

Maar ook dat heb ik geaccepteerd. We hebben allen onze gave, ondanks dat het een gave is die ik niet kan verklaren is het toch zeker wel echt. Bedankt dat je die met mij wilde delen.

S

...Dit is mijn eerste ervaring met een medium. Ik heb altijd vooroordelen gehad, in de zin van dat het geldtillerij was, maar na een eerste ervaring met Medium Shandia ben ik in 1 keer anders gaan denken...

Deze vrouw ken ik niet echt, ik ken haar van de telefoongesprekken die ik met haar gehad heb maar ik kan je vertellen dat ze briljant is. Dit niet alleen omdat ze in de toekomst kan kijken, maar je kunt met haar lachen tijdens een serieuze reading net zoals je kippenvel kunt krijgen van hetgeen wat ze soms kan zien en beschrijven en dat zelfs in de details! Daar raak ik dus van onder de indruk. Hoe is het mogelijk? Hoe kan ze dit allemaal weten? Zelfs welke chocola mijn partner lekker vind en wat het kost...hmmm bizar.

De warmte in haar stem, de rust, het geduld, en haar adviezen maken medium Shandia een zo' n fijne persoonlijkheid, dat je met haar wilt blijven praten, en dat niet alleen omdat zij in de toekomst kan kijken maar zij heeft zoveel meer dan dat te bieden zoals inlevingsvermogen, stukje advies waar je echt iets aan hebt want ze zegt zoals het is, etc, ookal ken je haar niet - ze laat je op je gemak voelen.

Mijn situatie is nog niet helemaal opgelost omdat ik op het moment aan mezelf eerst wil werken en daarna komt derest, maar ik ben de situatie anders gaan bekijken en daarmee heb ik mijn "oude" ik weer terug.

Wat telt is dat je er komt. Ik heb met deze dame aan de telefoon gehuild, gelachen, en ik heb zoveel wijze woorden gehoord...ik ben Shandia dankbaar voor waar ik nu sta!

Anoniem

Heel erg bedankt dat ik zo snel nog bij je terecht kon vandaag, ik werd vanochtend wakker en ik dacht wil mijzelf een cadeautje geven en het is het weer meer dan waard geweest.

Heb je nu voor de tweede keer gesproken en weer heb je mij dingen weten te vertellen die je niet kon weten. Je praat mij niet naar de mond en maakte het ook niet mooier. Ik ben dankbaar voor ons gesprek en heb net een belofte aan mezelf gedaan om meer vertrouwen in mijzelf te halen en te geloven in mijn eigen doelen en dromen. Xxx

N

Lieve Shandia ik heb gisteren een heel mooi consult van jou gehad wat je zei klopte allemaal !!! Je zei ook dat ik een nieuw geurtje nodig had dat kan niemand weten maar is wel zo de cadeau bon heb ik ervoor liggen Ik heb zoveel aan het consult gehad het heeft mij zoveel inzichten en bevestiging gegeven nogmaals bedankt ik zou jou bij iedereen aan bevelen je bent heel zuiver en recht door zee En Lief !!!!!!Dikke knuffel van Lida

Lida

Wat ben jij goed en een mooi mens

Ingrid, Nieuwegein

Lieve Shandia,


Je biografie heb ik gelezen en wat heb veel bewondering voor je, voor je geloof en bovenal je doorzettingsvermogen! Ik denk dat velen zich zullen herkennen aan wat je heb meegemaakt maar niet de kracht hebben om door te zetten en zo hun eigen krachten en kwaliteiten ontdekken.


Daar ben ik één van.... Ik ben je ontzettend dankbaar dat je mij meeneemt in het begeleidingsproces zodat ik in mijn kracht kan komen te staan! Ik heb je leren kennen van readings en healings. Bij de eerste reading was ik zo verbaasd over je zuivere waarneming. Wij waren vreemden voor elkaar dus kon je de zaken die je hebt benoemd niet weten.

Je hebt enkele voorspelling gedaan en stuk voor stuk komen ze uit. Nog steeds als er nieuwe ontwikkeling plaatsvind denk ik ....heee maar dat had Shandia mij voorspelt. Echt heel bijzonder! Mijn ervaring in jou healings is ook verbazingwekkend! Je neemt mij op afstand mee op reis en je richt iedere keer op de behoefte die ik op dat moment heb. De ene keer heel confronterend en de andere keer ontmoetingen met overleden dierbaren en zelfs....jaaaa zelfs kennismaking met mijn Engelen. Zo bijzonder!!

Na zo'n healing kom ik er iedere keer krachtig uit en ben ik in staat om mijn pad te vervolgen waar ik eerst in vastliep!


Lieve Shandia ik ben je ontzettend dankbaar voor alle hulp die ik van jou heb mogen ontvangen en voor de hulp van Boven! Ik kan een ieder die behoefte heeft aan diepgang in zijn of haar leven jou van harte aanbevelen op basis van mijn eigen ervaring.

Veel liefs,

Radha

Na het zoveelste sterfgeval dichtbij was ik murw geslagen.

Het werd donker in mij. Ik viel uit op het werk. Het werd stil.

Jij benoemde mijn verdriet, zag mijn helpers: mijn overleden moeder, die ik zelf helemaal niet meer voelde en een manspersoon.

Ik was één grote blokkade en alles zat aan elkaar vast.

Vervelende gebeurtenissen uit mijn jeugd en misschien wel daarvòòr kwamen ter sprake; ook spiegelend aan jouw eigen verhaal.

Je hielp me met aarden en goed ademen en "ontschuldigen".

Langzaam kreeg ik vertrouwen in jou.

Je zag dingen in de nabije toekomst wat betreft kinderen, werk, opleiding en intuïtieve ontwikkeling.

Maar ik was helemaal niet met toekomst bezig.

Het nu was al moeilijk genoeg.

Toch kwam er een verschuiving binnen in mij, een inzicht in en verandering van energie, van voelen, van begrijpen.

Ik zoog als een spons informatie op over ziel, intuïtie, innerlijk kind, reading, healing.

Ik las veel, zocht op internet, belde andere mediums.

Toch kwam ik weer terug bij jou.

Een healing dit keer.

Zodra het gesprek begon was daar weer die liefdevolle connectie. Een warme energie. Mijn verdriet en heimwee werden aangeraakt.

Een herkenning diep van binnen.

Duidelijk was daar een angst en waar deze vandaan kwam.

Er was een reactie in mijn lichaam, een soort ontlading. Jouw stem bleef rustig.

Hulp toelaten, vertrouwen en loslaten vond en vind ik moeilijk.

Toch zit daar ook mijn houvast.

Het was een wonderlijk uur.

Ik besef nu dat ik er met al mijn bagage mag zijn.

Ik ben wie ik ben!

Jouw adviezen maken me stabieler.

Heel attent vond ik ook dat je me de volgende dag appte om te vragen hoe het met me ging.

Ik zou echt uren met je willen praten en ik zal vast nog een keer een reading door jou laten doen.

Dank voor je affirmatie:

Door het te lezen, te zeggen, te voelen creëer ik de werkelijkheid. Precies zoals ik me het herinner gewenst te hebben.

Lieve groet,

L.W.

Wat een geweldige ervaring!! drie weken geleden mijn allereerste reading bij jou gehad. Je kreeg mij de eerste minuten al aan het huilen door te beginnen over mijn hondje die 3 dagen ervoor was overleden. Hij zat naast mij op de bank! JE kon hem qua uiterlijk ook exact omschrijven. Hoe is het mogelijk! Verder gaf je mij in de reading goede handvatten over mijn liefdesleven, de opvoeding van mijn dochter en hoe ik weer gelukkig kan worden met mijzelf. Het was een heel fijn en bijzonder gesprek met je Shandia, dank je wel daarvoor! X

C.L.

Lieve Shandia,


Vandaag heb ik je voor de tweede keer gesproken. De eerste keer was in Amsterdam-West tijdens je zaalreading. Toen had je bepaalde dingen voorspelt. Wow ! Het is echt uitgekomen binnen 3 maanden! Vandaag heb ik je weer gesproken! Bedankt voor je advies en je mooie woorden! Je hebt echt een rein hart! En vooral eerlijk.

Veel liefs, 

Wannie, Almere

Beste Shandia,


Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren behoorlijk wat mediums gesproken, maar jij hebt toch wel een hele bijzondere indruk op mij gemaakt.


We hadden elkaar nooit eerder gezien of gesproken en toch wist je binnen 3 minuten al direct te benoemen welke zaken er in mijn leven spelen. De snelheid waarmee je dingen ziet en kan verwoorden hebben voor mij fijne en duidelijke inzichten gecreëerd.


Ook moeilijke onderwerpen weet je op een integere en onbevooroordeelde wijze te bespreken en soms vraag je zelfs toestemming om iets te mogen uitspreken, waarna een goed advies volgt.


Waar het niet om draait, maar wel aangeeft hoe groot jouw talent is, is dat je meerdere keren tot op de dag (en zelfs in een geval het tijdstip) concreet kon aangeven wanneer een bepaalde belangrijke afspraak stond gepland. Exact is een groot woord, maar je wist zo’n beetje in detail te aan te beschrijven hoe de setting er uit zou zien.


Wat ik kort gezegd wil vertellen is dat je echt zeer bijzondere gave hebt gekregen en die op een mooie en zuivere manier weet in te zetten. Ik wens je heel veel succes met je eigen ontwikkeling en ik wil je oprecht bedanken voor de inzichten die je me hebt meegegeven.

Groetjes,

B

Hoi Shandia,


Ik wilde eigenlijk al een paar weken terug schrijven in je gastenboek. Maar kwam er niet van.

Heb een hele mooie reading van je gehad ,ook ging het over m'n vader waar ik koude rillingen van kreeg niet normaal zo goed ben je !! Dit heeft mij goed gedaan "kei"bedankt.

Neem gauw weer een keer contact met je op .

Wens je een hele fijne vakantie je hebt het verdiend lieverd

Groetjes,

Esther

Lieve Shandia,


Na een eerste reading via de telefoon door een t.v. uitzending wilde ik al heel lang opnieuw contact maken.

Tijdens de reading werd jij erg geemotioneerd net als ik en je vertelde mij zaken die je nooit had kunnen weten. Ik wist, dit is goed.


Toen ik vastliep enkele maanden geleden omdat ik zowel professioneel als spiritueel in een dip zat, heb ik weer contact gezocht.

Na opnieuw een reading hebben we besloten een langduriger coaching/healing traject te starten.

Je hebt mij steeds uitgelegd wat ik kon verwachten, wat jij van mij verwachtte en dat we gaandeweg zouden bespreken hoe verder.

De eerste healing sessies vond ik zwaar, omdat, zoals jij al had verteld, het eerst erger wordt voordat het verbetert.

En dat klopte precies.


Elke keer kreeg ik weer een opdracht erbij en langzaam maar zeker krabbelde ik weer op.

Het resultaat is nu, dat ik me niet alleen veel beter voel, ook spiritueel, maar ook heb geleerd om, als ik me minder voel dit zelf te kunnen aanpakken.

Uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Je was voor mij een enorme steun in de rug, herkenbaar in situaties die voor jou ook herkenbaar bleken te zijn en dat schept een band.

Shandia, ik vind je fantastisch, zo lief en begripvol, maar 'streng' waar nodig en dat is wat in mijn optiek de beste leermeester geeft.

Ik hou van je, we houden zeker contact en ik wens jou heel veel liefde en licht in jouw belangrijke opdracht!

Wan warang brasa

Hadassah

Shandia! Een pracht eerlijk mens, maar ook een mooie vrouw!


We hebben allemaal wel eens mediums gesproken waarbij we niet echt een tevredenheid daar over voelden.

Dan kijk je een paar keer naar TV en dan zie je Shandia haar werk geconcerteerd doen waarbij een aantal feiten steeds blijken te kloppen naar tevredenheid van haar bellers!


Ik ben dan ook in contact gekomen met Shandia begin dit jaar januari en Oktober.

Zij wist precies het bewuste en bewuste te bereiken en situaties naar voren te brengen die diep weggestopt zitten of een rol spelen in het heden en verleden.


Mijn verhaal van een man in de 40, heb een vriendschap met een vriend waarbij het een vriendschap is met liefde en dat zorgt voor bepaalde verlangens en gevoelens.

Shandia wist mij te vertellen hoe het precies zat en dat ik eerlijk naar me zelf toe moet zijn naar alles.

Deze vriendschap heeft een hele hechte emotionele band met liefde, helaas woont degene in een ander land niet ver van Nederland die ziet namelijk ook iemand anders daar maar onze gevoelens zijn erg aanwezig.


Shandia wist mij te vertellen dat deze vriend er niet eerlijk over is en in welke situaties hij zich momenteel in verkeerd en dat alles klopt gewoon zonder foutje!

Shandia wist mij ook te vertellen dat er weer een contact zou komen die is er altijd al geweest maar nu heeft deze contact ervoor gezorgd dat wat Shandia mij heeft verteld erg schijnt te kloppen.

Ik heb toch een besluit genomen ten goede van mezelf om het contact te verbreken en dat heb ik via een bericht gedaan naar die vriend toe, ik kreeg weer een bericht die eigenlijk heel lief en uitleggend was naar situaties maar ook mijn begrip dat ik deze vriendschap gevaarlijk vind.

En ook daar zag ik dat degene van mij houd nog steeds! en dat wilde ik eigenlijk van Shandia weten of er gevoelens aan de andere kant ook van hem naar mij toe waren want dat is voor mij super belangrijk te weten om besluiten te kunnen nemen.

Shandia zei destijds jaa!! Er zijn oprechte gevoelens maar degene is er niet eerlijk over.


Mensen Shandia zegt je de waarheid en ook de minder leuke dingen die gewoon bij het leven horen, je zult zelf ervaren hoe Shandia werkt en wat jou ziel je laat voelen!

Shandia! keep the good work going!

H.I.

Lieve Shandia,


Via facabook ben jou pagina een aantal maanden geleden onder ogen gekomen. Ik voelde mij sterk aangetrokken tot je page en heb al een berichten gelezen.

Ik doe dit normaal gesproken nooit, en ik ben ook nog nooit in contact geweest met een medium of heb er überhaupt interesse in getoond. Dit vond ik op zichzelf voor mij al erg bijzonder. Ik heb dit toen aan verschillende personen verteld.

Zij hadden beiden binnen 2 weken een reading ingepland en waren erg onder de indruk. Uitgebreid hebben we gesproken over de bijzondere readings. Alsnog stelde ik het uit om ook contact met je te leggen. Wat mij tegen hield, geen idee..


Afgelopen weekend ben ik op de beurs terecht gekomen waar jij ook zou staan. Het was helemaal niet gepland dat ik daar heen zou gaan. Ik was er zeer vroeg, en we hebben meteen jou opgezocht.

Jammer, je zat er niet! Wij dachten nog, het is erg vroeg wellicht is ze ook even gaan ontbijten. We hebben een rondje gelopen op de beurs.

Ik wilde mij openstellen voor verschillende mensen maar ik kreeg er gewoon geen gevoel bij.

Er waren 2 personen tot wie ik mij aangetrokken voelde en dat was jij en een oudere mevrouw die mij zelf heeft aangesproken. Inmiddels was het al erg druk bij je.

De dag ging snel voorbij en wij besloten een nummer te trekken voor de zekerheid. 1,5 uur zou het duren. Als een van de laatste personen heb ik een reading mogen ontvangen.

Ik had gekozen voor een korte reading.


Er kwam zoveel aanbod en ik was best een beetje geschrokken tegelijkertijd. Alles was zo herkenbaar. Ik had 3 punten in mijn hoofd waarvan ik hoopte dat je ze zou benoemen.

Zonder in details te treden, ze kwamen alle 3 aan bod en ook helemaal in detail.

Ik kan niet wachten om een lange reading met je in te plannen. Ik vind het echt bijzonder hoe jij een iets uit het verleden of aankomende situatie kunt beschrijven.

Ik geloof er sterk in dat mensen niet voor niets op ons pad komen voor welke situatie dan ook. Ze zijn er om je iets te leren, om je bewustzijn te verruimen, of om persoonlijk te groeien.

Sommige lopen een klein stukje met je mee, en een enkele een heel eind.

Bedankt voor deze ontmoeting. Je hebt mij echt versteld doen staan.

Veel liefs

Anoniem

Beste Shandia,

jij gaf mij kippenvel!!

Ik mocht van jou zelf niks vertellen, je gaf mij zelf aan hoe mijn leven eruit ziet en kon mijn vertellen hoe mijn verleden eruit zag. Je kon mij tot in details dingen vertellen!!

Ben erg blij dat wij elkaar gesproken hebben. Heb ontzetten veel aan ons gesprek gehad.

Ga zeker wat doen met de informatie die ik van jou gekregen heb.

I KNOW I CAN DO THIS!

Dank je wel en groetjes B

B.W

Lieve Shandia,


Prachtig mooi mens en een heel bijzonder medium. Erg verrast door je mooie rake reading.

Het eerste wat ik al zeer prettig vond was dat Shandia zei: beantwoord alleen met ja, nee of misschien. Ik hoor jou dingen te vertellen en niet andersom zei je mij Ik had een lijstje gemaakt met een 12 tal vragen.

Ik hoefde ze geen van allen te vragen want Shandia vertelde mij de antwoorden in de reading al. Ik had wat vragen over een huis wat te koop staat en hoe dat zal aflopen en binnen welk tijdsbestek het verkocht zal worden .


Shandia beantwoorde in de reading deze vragen al en gaf zelfs aan voor welk bedrag het huis ongeveer verkocht gaat worden en welk bedrag er overblijft na alle kosten.

Ik kan nog niet vertellen of de termijn voor het huis uitgekomen is want dat zal nog twee maand duren maar het bedrag wat ongeveer overblijft voor mij klopt als een bus.


Mijn zoontje van 4 slaapt aan de link kant van zijn kamertje, Shandia zei: nee dat is niet de juiste plek, hij slaapt beter aan de rechter kant van zijn kamer waar ook eerder zijn ledikant stond.

Ik was verbaasd ze wist precies te vertellen waar mijn kind sliep. S’avonds aan mijn zoontje gevraagd: Waar wil je liever slapen links of recht, en inderdaad hij wilde liever verhuizen naar de overkant van zijn kamertje.

Hij stond onder de douche en mijn vriend en ik de kamer omgebouwd. Mijn zoontje kwam terug in de kamer en zei: EINDELIJK!!!!!!!!

Jaaaaaa hier wil ik slapen!


Tevens wist zij de naam van mijn vriend te noemen, en wij kennen elkaar echt niet, en nog een aantal zeer persoonlijke dingen die ik alleen maar kan beamen.

Jij kon mij zelfs de maanden noemen dat er gebeurtenissen plaats gaan vinden.

Ik ben zo benieuwd en kan bijna niet wachten tot de eerste dingen uitkomen Ik hou je natuurlijk op de hoogte Shandia...wat een ontzettend lieve leuke persoonlijkheid ben jij en wat een geweldig medium.

Ik ben zeer verrast door Shandia en zo blij dat ik bij haar een reading heb laten doen.

Natuurlijk zal ik laten weten of de voorspellingen uitgekomen zijn.

Lieve mensen twijfel niet het is zo zeer de moeite waard. Lieve

Shandia Dank je wel voor alles en wij spreken elkaar gauw weer.


Knuffel 

Fien

De manier waarop Shandia haar readings geeft vind ik bijzonder. Je voelt de puurheid, de verbinding en de liefde. Ze is heel warm en hartelijk en dat maakt het extra bijzonder!


Je vroeg mij: wat is er met Barcelona? (Wat een bizar begin, maar het was gelijk raak!) Mijn ex komt naar voren. Of ik altijd het gevoel heb gehad dat onze relatie niet klaar was toen mijn hij er een punt achter zette? Ja, precies dát gevoel had ik en heb ik nog steeds. Je wist te vertellen hoe lang wij samen zijn geweest en nu uit elkaar zijn en dat híj nu in nieuwe relatie zit.

Jullie gaan weer bij elkaar komen, die relatie tussen jullie gaat er komen, zei je stellig! Er gaan gesprekken komen. Hij gaat open kaart spelen over het hoe en waarom. De breuk tussen jullie ging echt nergens over, zei jij. Ik kreeg kippenvel van top tot teen bij deze voorspelling en je zei: "Je weet wat dat betekent hè!?"

Tussen nu en (hooguit) januari gaat zijn huidige relatie stoppen en direct als deze stopt zal hij contact met je opnemen. Hij is al tijden heel erg met jóu bezig... en jij voelt dít. Jij voelt ook zijn onrust. Hoe mooi Shandia, dat jij dit zo doorkrijgt. Mijn gevoel! En zo waar! En weer kippenvel....


Je benoemde nog en aantal zaken waarbij je zo puur de waarheid sprak en de details eruit haalde.... grandioos Shandia!

Tweede consult na een week: ging over mijn werk, ik had twijfels. Die blijken onterecht. Er komen gesprekken en er worden mij opties geboden.

Vreemd genoeg komt ook mijn ex weer naar voren. Het gaat niet goed met hem, hij is moe en in tweestrijd. Zijn huidige relatie gaat stoppen en hij komt weer op mijn pad. Exact dezelfde uitkomst als een week geleden!


Jij bent het "doorgeefluik" en wijst op een liefdevolle manier mensen de weg.


Vanaf het eerste moment dat ik jou heb gezien op televisie voelde ik hoe puur jij bent en dat ik bij JOU moest zijn. Geen twijfel over mogelijk!


Dank je wel lieve Shandia, jij maakt de wereld zoveel mooier! 💖

Liefs uit het buitenland xx 

Beste Shandia,

U heeft het weer bewezen, wij zijn in het ongelijke gesteld. Fascinerend uw manier van readen.

Met betrekking tot onze huizen, het is vakantiehuis nummer 4 geworden, exact in de omgeving zoals u beschreven heeft in november. Zoals u aangaf moeten wij goed het budget beheren omdat deze met de helft overschreden kan worden. Dit leek ons ongeloofwaardig Hier lijkt het inderdaad op uit te lopen. Dank!

Vriendelijke groeten,

Leonoor 

Shandia is een toppertje! Zij staat altijd voor je klaar of je een advies nodig hebt, duwtje in de rug of gewoon een luisterende oor. Zij is ongelooflijk zuiver in haar waarnemingen doch altijd eerlijk en brengt het op een liefdevolle en respectvolle manier over. Ik heb een aantal readings van Shandia mogen ontvangen en heel veel wat zij tot nu toe heeft voorspeld is uitgekomen!

Zo heeft ze me 1 jaar geleden verteld dat ik naar buitenland zou gaan verhuizen. Ik vond destijds heel raar om dit te horen want ik had het super naar mij zien waar ik woonde... en ja hoor ik verhuis over 2 maanden toch wel naar het buitenland. Ook heeft Shandia mij een mooie baan voorspeld en wist zij zelfs salaris nauwkeurig te vertellen. Laatst heeft Shandia een man beschreven die ik mid september zou ontmoeten en inderdaad de ontmoeting heeft afgelopen week plaats gevonden en hij ziet er precies net zo uit zoals Shandia mij had verteld. Naast voorspellingen weet Shandia altijd goed te vertellen wat op dat moment in mijn leven gaande is en hoe ik me voel. Tevens heb ik een aantal healings van Shandia gekregen en ik zou dit aan iedereen aanbevelen. Dank je wel, Shandia!

Diana

Lieverd ik heb in mijn leven tal van mediums gesproken maar jij bent spot on!!! Een week of 2 geleden gesproken, de datum 23 september moest ik onthouden, het kan een dag ervoor of erna zijn en je dacht dat er dan eindelijk de ontmoeting plaats zou vinden na maaaaaaanden! Wij beide konden het ons niet voorstellen en je beschreef hoe het zou zijn wanneer we elkaar weer zouden zien. Ook vertelde je wat persoonlijke en intieme detaills. Ongelofelijk dit alles is uitgekomen, meisje jij bent hier met een missie! Dat blijft niet alleen bij Holland, voorspellingen geven en mensen weer terug brengen in hun kracht. Dank je wel voor alle momenten dat je er voor mij was en er nog steeds bent, dat ik in paniek was en alleen maar kon huilen. Jij bent de enige die mij tot rust kan brengen door jouw zuivere energie en stem.

You are my angel on earth!

Cathy

je heb me toen verteld dat het wel oke gaat komen en ik geloof je ,maar nu vandaag alles gaat mis ,me theorie mislukt ,denk niet eens dat het gaat lukken meer ,me jongste dochter in de knoop ,wanneer gaat het goed komen verdrietje

J.F.

Lieve shandia

Ik ken je nu ongeveer een jaar en de consulten die ik van je iedere keer krijg trilt mijn hele lichaam..je had mij een jaar geleden ongeveer voorspeld ,nadat mijn relatie uitwas dat het weer contact zou komen en dat jij zo specifieke dingen over die persoon kon geven en hem precies omschrijven hoe hij eruit ziet en zelfs hoe hij zich kleedt kon me oren niet geloven vanaf dat moment kreeg ik 100%vertrouwen in je voorspellingen en dat zij ook werkelijke echt uitkomen je had me voorspelling gegeven dat ik nieuwe werk zou vinden ergens in de maand maart/ april precies in de een maand april heb in inderdaad nieuwe baan gevonden.


Bij mij 2 consult had je voorspellingen gedaan over me relatie dat het gesprekken zouden komen en zelfs waarschuwingen gegeven dat er instantie erbij zou betrekken ik kan niet geloven dat dit echt is uitgekomen en gebeurd.


Op me 3 of 4 consult dat ergens in augustus was had ik je weer gebeld zat niet lekker in me vel, had inmiddels veel probleemen met mijn familie en contact was verbroken wat mij jij vertelde lieve schat het komt goed volgende maand gaat het weer goed komen tussen jou en je familie het is inderdaad weer uitgekomen


Wat ik je als laatst wil zeggen dat jij een van de beste medium bent die ik tot nu toe heb gesproken en waar ik je ook heel erg dankbaar voor ben is toen ik je huilend appte, belde jij mij terug zonder dat ik je iets hoefde betalen op dat moment 1 uur lang gratis advies,consult gegeven..ik ben blij dat ik je ken, veel liefs

Amoniem

Beste Shandia, Ik heb in augustus zowel en readding als een healing van jou gehad. De eerste voorspellingen die jij aan mij gaf, kwamen na een week al uit. Gisteren kwam er nog 1 uit en deze was niet zo best. Jij geeft niet alleen leuke voorspellingen of laten we zeggen voorspellingen die wij alleen willen horen. Jij geeft ook de niet leuke voorspellingen. Jij bent eerlijk en geloof me maar alles wat Shandia zegt, komt uit. Dus de niet leuke voorspelling kwam gisteren uit en ik heb nu veel moeite mee. Ik hoop dat dit gevoel zo snel weggaat en dat ik door kan gaan met mijn leven. Lieve Shandia jij bent zeker aan te raden en ik blijf in contact met je. God bless you N.

N - Delft​

Be yourself

Dit is de boodschap die ik van Shandia heb meegekregen. Ik heb vaak consulten met Shandia, vooral als ik het even niet zie zitten hoe ik verder moet met mijn situatie en vooral met mezelf. Ik creëer mijn eigen situatie door de keuzes die ik maak. Een maand geleden sprak ik Shandia tijdens een consult en ze kreeg door dat degene op wie ik verliefd ben eind augustus onverwachts op een feest zou tegenkomen. Ook kreeg ik de boodschap om niet op zoek te gaan, maar juist het los te laten. In het laatste weekend van augustus was het zo ver. Ik ging naar het feest en ik heb genoten, totdat ik op 7 meter afstand degene zag staan waar ik op verliefd ben. Zo bijzonder, maar tegelijkertijd verwarrend omdat we beide schrokken toen we elkaar zagen. Hoe bizar en duidelijk zijn de boodschappen die Shandia mag doorgeven. Ook wanneer ze zegt: wacht maar, hij gaat van zich laten horen of app maar in ieder geval contact zoeken. En ja hoor daar is ie weer. Ik heb veel mediums benaderd door mijn onzekerheid, maar dat stuk heb ik afgesloten. Nooit meer! Alles wat Shandia zegt, komt uit. Die ontmoeting op dat feest, wauw! Hoe bijzonder en mooi is het, dat een persoon zoals Shandia dit mag doorgeven. Niet alleen dat, maar alles wat ze ziet op toekomstperspectief. Ze vertelde dat ik een conflict met hem zou krijgen en dat ik mijn standpunt laat weten hoe hij met respect moet omgaan. Dat is eergisteren gebeurt, heb er echt geen woorden voor. Nu ik enige tijd Shandia spreek tijdens de consulten, heeft ze mij gedurende dit proces er eigenlijk doorheen gesleept. De woorden die Shandia gebruikt, komen zodanig bij mij binnen, dat ik meteen actie onderneem. Op dit moment ben ik een puinhoop en krijg ik volgende week mijn 2e healing met kristallen. Vind het ontzettend spannend, maar ik heb alle vertrouwen in dat ik mezelf weer terug vind. Ik ben Shandia zo dankbaar, ze staat altijd voor me klaar. Als het niet direct is, dan zoekt Shandia voor mij altijd een oplossing om mij te kunnen helpen, maar ze reageert altijd. Shandia heeft een plek in mijn hart. Elke keer als ik haar spreek, dan vraagt ze me altijd waarom wil je nog steeds een bevestiging dat die man ook gevoelens voor je heeft. Ze voelt me zo goed aan en ze oordeelt nooit, want ze zegt als ik je 1000 keer de bevestiging moet geven dan doe ik dat gewoon. Ze heeft me altijd het gevoel gegeven dat ik gewoon mezelf kan zijn en dat ik alles tegen haar kan zeggen. Na mijn laatste consult van afgelopen maandag, heeft Shandia door haar boodschappen mij wakker geschud over mezelf. Hoe ik de situatie anders ben gaan zien en ook dingen ben gaan loslaten. Het is zo een verademing om die inzichten te krijgen, hoe moeilijk het soms is om het aan te horen. Ik wil met dit verhaal anderen in te laten zien dat als je het even niet meer ziet zitten of je zit ergens mee en geloof me dat kan heel slopend zijn, probeer Shandia te benaderen. Ze is een lief mens met een mooi hart die graag haar medemens wilt helpen met haar gave.


Elke dag vind ik mezelf steeds meer terug, dankzij door deze mooie beschermengel in mijn leven. Ik zeg altijd tegen Shandia: ik ben god dankbaar dat ik jou in mijn leven heb". 

Liefs,

Chantal

Lieve Shandia,

Het duurde lang maar je bleef positief!

Je stond voor mij klaar in de periode dat ik iemand het hardst nodig had. Hij had mij verlaten voor een ander en je zag dit al aankomen. Je was net met dit werk begonnen toen ik jou voor het eerst sprak, alles wat je zei klopte, onze persoonlijkheden en het verleden wat jij vertelde. ik wist zeker dat je ernaast zat dat er een ander was. Binnen drie maanden zou er meer duidelijkheid zijn en je zag ons weer bij elkaar komen maar dat zou pas rond augustus het jaar erop zijn.

Je hebt het mis en ik heb boos de telefoon opgehangen, ik heb jou na 2 maanden onder een andere naam terug gebeld, je herkende mijn stem, ik vertelde je dat alles is gelopen zoals je zei en bood mijn excuses aan, het was onnodig zij je!


Een jaar heb je mij er doorheen gesleept. Vol vertrouwen dat we weer bij elkaar zouden komen, ik wilde het niet omdat ik boos was en het niet begreep maar jij wist hier met je zuivere heldervoelendheid doorheen te prikken. Jij bleef als enige van alle mediums volhouden dat wij zouden praten en hij mij tekst en uitleg zou geven.

Ik geloofde het niet maar toch was er iets waardoor ik je bleef bellen.

Lieverd je hebt mij geconfronteerd in mijn eigen wereld en denken en waar ik aan moest werken, dat was niet fijn maar ik moest wel naar mijzelf kijken. jouw healings en therapeutische gesprekken tijdens het traject hebben mij veranderd tot een ander persoon. ik was boos en verbitterd en ik heb het jou lastig gemaakt. Je bleef liefdevol en standvastig.

Zo dankbaar ben ik jou voor jou hulp en steun, dat je ten alle tijden eerlijk bent geweest in jouw waarnemingen en dat jij mijn kracht was om door te gaan.

Lieve Shan, zonder jou was ik niet waar ik nu ben.

Wij hebben een nieuwe start gemaakt en ik hoop dat jouw volgende voorspellingen spoedig uit mogen komen.

Voor mij ben jij een engel op aarde met een puur en zuiver hart.

Melissa

'Vanaf de 1e reading op tv wist ik direct dat Shandia degene is die mij verder kan helpen in mijn verwerkings- en helingsproces voor datgene wat ik allemaal heb meegemaakt. De healingsessie was voor mij voor het eerst en deed me heel goed.

Om mij in rust te krijgen is heel bijzonder en een uitdagimg voor therapeuten maar Shandia is het gelukt. Ik weet dat ik op de goede weg ben en zal nog wat sessies volgen bij haar maar ik kan het iedereen die vastloopt of zoekt naar antwoorden en richting van harte aanbevelen.

Als je naar foto's van Shandia kijkt zie je een mooie maar ook lieve stralende vrouw zowel van buiten maar ook van binnen. Ik ben bevoorrecht haar te leren kennen en met haar dit pad verder te bewandelen spiritueel.'

Liefs Hadassah

Op 8 april 2017 met vriendin consult gehad bij Shandia op Paranormaal Beurs in Rijswijk en na thuiskomst genoteerd wat er allemaal verteld was, want je bent 't zo weer kwijt. Gelukkig waren we met twee, dat scheelt dan weer in 't onthouden.

Nu na dik 4 maanden kan ik de balans opmaken van wat er aan "voorspellingen" is uitgekomen en dat is toch al gauw 75%.

Zo wist Shandia te vertellen dat ik binnen 3 à 4 maanden zou gaan verhuizen (wat inderdaad binnen die periode is gebeurd) en kon ze niet alleen mijn huidige woonsituatie op detail vertellen maar ook het nieuwe huis..de omgeving, aantal kamers, type woning tot zelfs mn auto die voor de deur stond toe inclusief kleur en aantal deuren..Ook de lokatie van waar de woning zou liggen kon ze vertellen..


Uiteindelijk een woning gevonden, die heel anders was en voorlopige koopakte getekend en zei nog tegen vriendin.. Heeft Shandia toch aan het vekeerde eind gehad... Nee zeg... op laatste moment had ik er geen goed gevoel bij en heb koopakte ongedaan laten maken.

Nu heb ik dus wel t huis wat Shandia tot precies in detail heeft voorspeld... hoe sterk is dat..? Kan nog sterker.. ze wist ook te vertellen met hoeveel verlies ik mijn woning zou verkopen... tot op de cent... maar dat was in feite geen verlies maar gedeelte aflossingsvrij.

Verder is er privé nog het een en ander uitgekomen, maar dat hou ik liever voor mijzelf.

Enfin, Shandia heeft mij versteld doen staan en ik kan haar zeker aanraden !

Amoniem

Hallo Shandia,

We hebben elkaar zojuist gesproken en het was ongelooflijk zoals de dingen bij je binnen komen.

Ik vertel heel weinig en jij komt met details. Ik vraag over een verhuizing, jij geeft mij aan waar ik nu woon, wanneer ik ga verhuizen en waar.

Je zegt me dat ik koppig vasthoud aan een relatie die echt niet meer werkt en weet precies waar t niet goed zit. Hier begon ik niet eens zelf over!

Maar wat ik altijd nog het mooiste vind na ons gesprek: ik hou er altijd een positief en bijna vrolijk gevoel aan over. Dank en tot de volgende keer!

Monique - Den Haag

Lieve Shandia

Ik vindt jou een topper zo zuiver en hoe je precies je een situatie of aankomende situatie kan beschrijven petje af.

Daarbij ben je zuiver eerlijk en oprecht ga zo door.

Even twee voorbeelden jij zei dat ik iemand die ik graag wou zien dat ik die zou tegen komen bij een supermarkt en met kleuren erbij nou het is gebeurd.

Ook zei jij van de week je gaat even slecht slapen en jahoor is ook gebeurt. Daarnaast heb je ook situaties exact beschreven zoals ze zijn. Als het uitgekomen is waar ik voor belde dan zal ik je weer een revieuw schrijven.

Lieve warme mooi Meduim je bent een aanwinst voor deze wereld blijf zo door gaan. 

Rachel

je was geweldig wat voelde ik me opgelucht en wat je zei het klopte en het rare 3 dagen na jou reading werd ik gebeld dat hij indd het deed met haar net zoals jij vertelde en het deed geen pijn want ik wist het van jou .

ik ga zeker nu eerst mijn eigen weg volgen en hopelijk met hulp van jou :) en wat daarna komt ik ziet het wel wat jij vertelde over terug komen ectr ik wacht het af ga er niet meer mee bezig zijn ,mijn weg is nu belangrijker ik ben belangrijk dankje wel lieverd

J.F

Wauw!

Dat is het eerste wat in mij opkomt sinds mijn eerste contact met Shandia. Mijn eerste reading op woensdag 26 april 2017. Ik krijg er nog steeds kippenvel van. Ik ben bijna een uur stil geweest om alleen ja of nee te zeggen of als ze vroeg of ik diegene kende. Zo heftig, zo mooi, zo bijzonder en wat heeft het mij geholpen om ergens met beide benen weer op de grond te staan. Mij.

Lieve oma, mijn tweede moeder is helaas heengegaan. Ik sta met haar op een foto in een witte fotolijst en het staat in mijn woonkamer. Shandia vroeg aan mij: heb jij een witte fotolijst met je oma erin. Jij zit van haar aan de rechterkant. Ik had het niet meer. Ik heb zoveel gehuild, maar ook toen ze vroeg, wie heeft je geslagen. Toen brak ik en Shandia heeft mij weer tot rust gebracht. Dit was ook nodig om het te verwerken.


Na deze bijzondere ervaring, heb ik nog keer een korte Reading gehad. Vanwege mijn situatie had ik echt hulp nodig en direct. Godzijdank was op dat moment Shandia beschikbaar om mij te helpen. Hierdoor heb ik goede keuzes kunnen maken en ben ik zo blij om het los te kunnen laten wat mij zo achtervolgde. Na deze korte reading, heb ik een healing gehad.

Het was zo intens, zo heftig en dit kan ik niet in woorden uitdrukken, tenzij je het zelf ervaart. Ik ben terug gegaan waar het misgegaan was. De situatie wat mij zo onzeker had gemaakt en ben ik nog wel maar ik sta veel steviger in mijn schoenen. Ik raad dit iedereen aan voor als je onzeker door het leven gaat. Maakt niet uit of het met je uiterlijk te maken heeft of dat je een ziekte hebt of zelf een verloren liefde. Dit alles heb ik meegemaakt. Het moest recht gezet worden en als ik terug kijk heb ik mensen eindelijk kunnen vergeven.


Tot slot kon ik het niet laten, toen ik via Facebook zag dat Shandia op de paranormale beurs stond in Rijswijk. Ik zoeken naar de stand en ja hoor gevonden. Er stond een rij, maar ik wilde zo graag een consult en die kreeg ik ook. Ik was wel de laatste en daar ben ik zo dankbaar voor. Met vol energie ben ik naar huis gegaan.


Lieve Shandia,

Ik bedank je zo vaak, maar ik meen het echt. Ik ben god dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Hoe je op mijn pad bent gekomen, geen idee. Wat ik wel weet, het had zo moeten zijn. Ik had je echt nodig wanneer ik bijna in mijn diepte punt zat. Dank dat je mij hierbij hebt geholpen.


Ik hoop dat ik anderen heb kunnen inspireren met mijn verhaal. Wat een pracht van een mens met een hart van goud en zoveel warmte en liefde voor haar medemens.

Veel liefs,


Chantal

Lieve Shandia,


Woensdagmiddag schreef ik jou dat ik al maanden zo moe was, geen puf om wat te doen.

Jij reageerde meteen dat je "straks"iets zou doen waardoor ik meer energie zou krijgen.

Ik was het gewoon vergeten en ging 's avonds heel moe naar bed.

Zo vaak hadden mediums mij beloofd energie en kracht te sturen….nooit iets van gemerkt.

Omdat ik van kinds af aan reuma heb en de laatste jaren ook artrose erbij, geloofde ik er zelf niet meer in dat ik mij ooit weer energiek zou kunnen voelen,ben immers al 70 en heb een zware jeugd gehad door ondervoeding en kalkgebrek.

De volgende ochtend werd ik heel uitgerust wakker en was verbaasd, had het gevoel dat ik de hele wereld aankon.

Vroeg mij af hoe dit toch mogelijk was, wat er toch gebeurd was…….was jouw belofte aan mij totaal vergeten.

Ik heb veel gedaan die donderdag en 's middags om een uur of 2 had ik nog zoveel energie dat ik lopend naar het winkelcentrum ging.

Moest in verschillende winkels boodschappen doen en op de terugweg liep ik mij nóg af te vragen hoe het toch kon zijn dat ik zoveel energie had.

Ineens lieve Shandia……… ineens wist ik het…….jij kwam in mijn gedachten…….kwam door jou!

Vandaag al 4 dagen geleden en ik heb nog energie en word 's morgens uitgerust wakker!

Jij hebt een "wonder"verricht lieve Shandia, jij bent een topper! Hartelijk bedankt!


Ik vind jou nu nog bijzonderder dan ik jou al vond!!!!! Wat ben jij goed en wat ben jij een liefdevol mens!

Ilse Maat

Lieve Shandia

Je bent een lief geweldig persoon

Jij hebt mij geholpen in mijn donkere dagen...wanneer ik het even niet zag zitten.

Ik heb ondertussen 3 keer een reading en 1 keer een healing mogen krijgen.


De eerste keer dat ik je belde ging ik vrij nuchter het gesprek in ...maar na de eerste keer je stem gehoord te hebben gaf mij dit zo een goed gevoel. Jou stem brengt mij rust.

Al gauw kwam mijn moeder bij jou...ze is overleden maar via jou heb ik contact mogen leggen met mijn moeder jij kon mij dingen vertellen wat jij echt niet kon weten over mijn moeder en ik...en de reden waarom ik haar dood niet kon accepteren...niemand kon dit weten maar jij hebt het kunnen zeggen...door jou heb ik de dood van mijn moeder een plekje kunnen geven.


Bij de andere reading heb jij mijn nieuwe huis beschreven..en dat de slaapkamer aan de rechter kant zou zijn en dat 1 kant van de muur in de woonkamer pastel kleur zou hebben met veel licht binnenval. Ennnn bij mijn bezichtiging van mijn nieuwe huis had ik gelijk een déjà vu gevoel...ik zei nog tegen de makelaar even wachten de rest kijk ik zo wel ik wil eerst naar de woonkamer effe kijken of de muur pastel tint heeft....en wat denk je de muur heeft een pasteltint en de slaapkamers zijn aan de rechterkant...inmidddels ben ik bijna de nw bewoner van deze prachtige appartement.


De healing die ik van jou heb mogen krijgen was zo fijn..ik voelde echt een soort van een last van mijn schouders afvallen..en een rust in mijn hoofd.


Jou biografie heeft mij enorm geraakt..ook zo herkenbaar dat je juist in je moeilijke periode de mensen leert kennen.

En falen is opgeven...jij hebt het tegendeel bewezen.


Ik wil jou enorm bedanken lieverd voor alles.

En ga zo door..jij bent gestuurd om mensen te helpen..een engel...in ieder geval de mijne.

Mina - Rotterdam

Jij bent mijn reddende, luisterende en kracht gevende engel! 

Annelen - Haarlem

Wauuuuwww wat een mooie pagina !!

Anja - Doetinchem

Lieve Shandia,

Je eigen website, geheel naar jouw wens gemaakt. Als je op de site komt nodigt het uit om te lezen, en er valt in jouw bio veel te lezen. Je verhaal is zeer aangrijpend en pakkend.

Wow, je hebt veel nare dingen ervaren in je leven, maar je bent er zoveel krachtiger uitgekomen en ik weet zeker dat je nog niet bent uitgegroeid! Mensen helpen, ja dat is wie jij bent en waar je voor staat!! Mensen verbazen mensen .......

Liefs, XXX

M.P.