Reading

Verleden-Heden-Toekomst

Tijdens een reading sta ik in direct contact met de spirituele wereld, op deze wijze krijg ik informatie door over u of de persoon waar er een vraag over is (bijvoorbeeld (ex) partner of minderjarig kind, heeft u vragen over een volwassen persoon anders dan voorgenoemde dan dient er toestemming te zijn van de desbetreffende persoon). 

Ik ben tijdens mijn readings in een lichte trance en laat mij begeleiden door alles wat ik door krijg, ik krijg gevoelens, beelden, situaties, intenties, het verleden, heden en toekomst door. Tegelijkertijd werk ik ook met de Lenormand kaarten om zoveel mogelijk informatie door te krijgen.

U kunt mij alles vragen, geen vraag is mij vreemd en ik ben ten alle tijde integer, open en eerlijk, echter doe ik geen uitspraak over gezondheid, leven en dood.

U kunt mij benaderen over onder andere de volgende onderwerpen, werk, liefde, kinderen, relaties, spirituele ontwikkeling of als u zelf vast loopt en niet weet hoe u eruit moet komen.

Mijn doel is om u verder te helpen en inzicht te geven in de vraagstukken die u heeft, zodat u van daaruit weer verder kunt en in uw kracht mag gaan staan om nieuwe stappen te maken.


Coaching en begeleidingstraject

Ik bied ondersteuning en begeleiding bij:

~ Relatieproblemen en bemiddeling, dit kan onder andere in een 3-gesprek

~ Opvoeding (vanuit mijn functie als pedagoog)

~ Zelfontwikkeling/spirituele ontwikkeling

~ Trauma's en verwerking van gebeurtenissen (dit doe ik in combinatie met Healing)

~ Het terug komen in je eigen kracht


Contact met overleden dierbaren

Naast dat ik contact kan maken met mensen hun onderbewuste en daardoor met ze kan communiceren, maak ik ook contact met overleden dierbaren. Dit kan een ieder zijn die u dierbaar is geweest, het hoeft niet een bloedverwant te zijn.

Het mooiste hiervan is dat de spirit's tijdens de reading hele specifieke en soms ook intieme gebeurtenissen en details laten zien. Ze laten zien dat ze wel degelijk nog aanwezig zijn door mij informatie te geven die ik niet kan weten.

Wanneer er contact is met een overleden dierbare kan dit heel intens en emotioneel zijn, soms komt de overledene spontaan door bij een uitgebreide reading en kan ik de tijd voor nemen om er wat dieper op in te gaan.

Ik word met regelmaat benaderd om contact te leggen met een overleden dierbare wanneer het gemis heel groot is of wanneer er vragen zijn m.b.t. de persoon in kwestie.

Soms wordt ver weer heel dichtbij en het geeft mij een enorme voldoening als ik de hereniging weer even tot stand kan brengen doordat ik een verbinding mag zijn en een brug mag slaan tussen de spirituele wereld en de mens.Alle readings zijn persoonlijk 1 op 1 of telefonisch, ga naar Tarieven voor meer informatie.


Life isn't about waiting for the storm to pass,

it's about learing to dance in the rain.

Vivian Greene