Reset Your Mind & Master Your Life


We willen allemaal een voorspoedig en gelukkig leven, echter lukt het niet een ieder om dat te bewerkstelligen.

Dit komt door de volgende onderwerpen:

Gedrag

- Gedrag is aangeleerd en waar de meeste mensen tegenaan lopen is het gedrag te veranderen.

Denken

- Jouw denkwijze bepaald alles in het leven, wie je bent, hoe jij je voelt en wie je gaat zijn.

Patronen

- Patronen krijg je onbewust mee door je opvoeding en creëer je gaande weg je leven en de gebeurtenissen die je doorloopt.

Energie

- Energie is iets wat we allemaal voelen maar wat we niet tastbaar kunnen maken, energie leren gebruiken is iets wat je niet leert in je opvoeding maar wat zo ontzettend belangrijk is.


Simpelweg anders denken of je mindset veranderen is niet voldoende, je moet alle elementen aanpakken op zowel cognitief, mentaal, fysiek en energetisch vlak. Shandia leert je tijdens deze training hoe jij alle 4 de elementen kan gebruiken om jouw leven te veranderen zoals jij dat wilt.

Juist nu in deze tijd lopen er enorm veel mensen vast in zichzelf, rond de 50% van de mensen zit niet lekker in zijn/haar vel of heeft burn out klachten. Deze klachten staan niet op zichzelf maar hebben een langere aanloop gehad voordat ze tot uiting komen.Wat ga je onder andere leren

Herken jij jezelf in het volgende:

Wil jij groeien in je eigen ontwikkeling?

Wil je leren hoe je op je eigen intuïtie mag vertrouwen?

Wil je grenzen leren stellen?

Loop je steeds tegen dezelfde patronen en gebeurtenissen aan en wil je dit doorbreken?

Wil leren hoe je je eigen energie omhoog kan brengen?

Wil je werken aan het transformeren van je obstakels en blokkades die ervoor zorgen dat je niet verder kan groeien op persoonlijk en zakelijk vlak?

Wil je leren hoe je met je hoog sensitiviteit omgaat en ombuigt naar je kracht?

Wil jij je verdiepen in spiritualiteit en energie?

Weer optimaal willen leren genieten?

Interesse in het opschonen van oud zeer en zware energie?

Jezelf op de eerste plek zetten maar toch goede relaties hebben?

Wil jij leren hoe jij jouw eigen fysieke en energetisch systeem kan optimaliseren zodat je doelen kan verwezenlijken?

Dit en veel meer ga je leren in de 100 daagse training Reset Yout Mind & Master Your Life!
De waarde is teveel om op te noemen, maar liefst 22 modulen komen er aan bod d.m.v. video masterclasses die je in je eigen tijd kan doorlopen.

Masterclasses waarin je het waarom en hoe gaat leren, Shandia vertelt en deelt tijdens deze masterclasses al haar kennis in duidelijke taal vanaf de basics. 

Ze leert je hoe je alles in je leven kan veranderen en naar een hoger niveau kan tillen gericht op 22 onderwerpen, van mindset tot werken met je eigen energie.

Ze laat je zien hoe jij je gedachten en hersenen opnieuw kan programmeren zodat je jouw doelen kan bewerkstelligen.

Shandia is een kei als het gaat om energie en spiritueel werk, ook op dit vlak leert zij jou alles wat je voor nu nodig hebt om je eigen vermoeide en verbruikte energie om te zetten in vitale energie waardoor jij beter in je vel gaat zitten.

Ze leert je patronen te doorbreken, patronen waar we ons soms niet eens van bewust zijn, tijdens deze training begin je bij je basis, daar ga je opruimen om vervolgens op te bouwen en de persoon te worden die jij wilt en hoort te zijn.

Hiervoor gebruikt Shandia haar eigen ontwikkelde methodiek, waar ze 5 jaar aan heeft gewerkt en al bij duizenden klanten met succes heeft toegepast.

Nu kan jij leren hoe je dit in je eigen leven mag toepassen!Waarde en investering

Deze training heeft bij andere professionals een waarde tussen de €3000,- en €6000,-

Echter heb je dan nog niet een totaal aanbod.

Het doel van Shandia is mensen helpen zichzelf te helpen, tegen een betaalbaar tarief!

Deze maand start Shandia haar 2e bedrijf, zij wilt dat iedereen aan zichzelf kan werken, want ze weet als geen ander hoe het voelde om niet lekker in je vel te zitten.

Je betaalt nu

Een investering van €277,- in jezelf.

100 dagen intensief aan jezelf werken onder begeleiding van Shandia, een training met een waarde waar je de rest van je leven van zal profiteren.


LET OP!

Wil jij deze training met de training Dreams Do Come True volgen dan betaal je tot en met vrijdag 16  april voor beide trainingen samen maar

€299,-


Dit is een eenmalig aanbod. Deze training zal dit jaar nog een keer worden gegeven maar dan niet meer voor deze bodemprijs, de prijs zal ongeveer het dubbelde zijn.


Koop nu!

Hoe de training te volgen

Op 05-05-21 start de training! De training word via een besloten Instagram account gegeven die je dient te volgen.

Na betaling en aanmelding ontvang je de namen van de accounts.

Op dit account word alle informatie, video’s en bijbehorende opdrachten geplaatst. Hier zullen ook de wekelijkse live sessies plaats vinden, tijdens deze live sessies bespreekt Shandia de materie van de afgelopen week, zal ze healings geven en is er de gelegenheid om je vragen te stellen. Wil je graag anoniem blijven voor de andere deelnemers, maak dan een anoniem account aan op Instagram.

!!! BONUS !!!

Vanaf 14 tot 23 april kan je deelnemen aan de healing en alle gerelateerde training voorbereidingen die Shandia op de accounts zal plaatsen.

Zorg dat je je snel aanmeld en gebruik maakt van de kortingsactie om te kunnen profiteren van bovenstaande bonus!


Klik hier om naar de betaalpagina te gaan.​