Trainingen

De methodiek die Shandia in haar trainingen gebruikt is een methodiek waar zij in stilte 5 jaar aan heeft gewerkt om dit te ontwikkelen, uitvoerig te testen en gebruiken.  Deze methodiek noemt zij de S-Reset Methode.


Het resultaat? 

Enorme progressie, wat op het moment van uitvoeren al zichtbaar en voelbaar is.

Het is een methodiek die Shandia gebruikt heeft in haar readings en één op één trajecten, een methodiek die zij eerst zelf heeft doorlopen in de loop der jaren op de momenten dat het minder ging in haar leven. Fases waar zij open over is zoals haar depressies en burn-out, trauma's uit het verleden, het verlies van haar tweeling en onlangs nog toen haar vader overleed. 

Men vraagt met regelmaat hoe zij zo sterk, gelukkig en krachtig in het leven kan staan, het is een energie die aanstekelijk is en waar je meer van wilt. Hoe zij door moeilijke perioden kan gaan en dan nog andere mensen helpen in hun moeilijke fases.

Het antwoord is door de S-Reset Methode die zij zelf heeft ontwikkeld en steeds weer toe past.

De S-Reset Methode gaat zij nu met jou delen en is verweven in haar trainingen. De missie van Shandia is mensen helpen waardoor zij zichzelf kunnen helpen zonder daar duizenden euro's voor uit te geven. Iets wat je nu veelvuldig tegen komt in professionele trainingen elders. 

Zij wilt iedereen die ervoor open staat aan zichzelf te werken haar kennis en wijsheid overdragen.

Ben jij er klaar voor om hiermee aan de slag te gaan?Shandia is de eerste in Nederland die een methodiek heeft ontwikkeld en lanceert die de verschillende elementen op fysiek, mentaal en energetisch vlak tegelijkertijd aanpakt, door te werken in het basis besturingsmechanisme in het lichaam, je chakra's en energieveld. 

De S-Reset Method gaat zo diep op mentaal vlak, het cognitieve gedeelte als wel op emotioneel en energetisch vlak dat je het verschil direct merkt, deze verandering zet zich voort in lichaam en energie waarbij er herstel van cellen plaatsvind doordat je in een hogere trilling en frequentie werkt. 

Door deze krachtige methode waarin diverse elementen tegelijkertijd worden aangestuurd kan je snel succesvolle resultaten bewerkstelligen.

Met de S-Reset Method heeft zij de afgelopen 5 jaar duizenden klanten kunnen helpen en nu gaat ze deze kennis aan jou overdragen in haar trainingen zodat jij jezelf naar een hoger niveau kan helpen en je eigen leven kan transformeren.
Dreams Do Come True

In 42 dagen leren hoe je je doelen kan bewerkstelligen en realiseren door te manifesteren vanuit een hogere frequentie door midden van een gericht stappenplan.

In een afgeschermde leeromgeving met video masterclasses en live sessies

Meer informatie

Reset Your Mind & Master Your Life

In 100 dagen leren hoe je je leven kan transformeren onder andere door middel van energiewerk, zelfliefde, loslaten, belemmerende gedachten transformeren en blokkades opheffen.

In een afgeschermde leeromgeving met video masterclasses en live sessies

Meer informatie

Tarieven & Acties

Reset Your Mind & Master Your Life

+

Dreams Do Come True

€299

AANBIEDING VERLOPEN

35 video modulen

19 IG live sessies via besloten account

Training blijft 5 maanden staan

BONUS Reset healing bij deelname tot 23 april

Training volgen in je eigen tijd,

masterclasses onbeperkt beschikbaar in

5 maanden 


Reset Your Mind & Master Your Life€277

( INCLUSIEF 21% BTW)

100 daagse training

22 video modulen

13 IG live sessies via besloten account

Training blijft 5 maanden staan

BONUS Reset healing bij deelname tot 23 april

Training volgen in je eigen tijd, 

masterclasses onbeperkt beschikbaar in 

5 maanden

Dreams Do Come True€166 

( INCLUSIEF 21% BTW)

42 daagse training

13 video modulen

6 IG live sessies via besloten account

Training blijft 3 maanden staan

BONUS Reset healing bij deelname tot 23 april

Training volgen in je eigen tijd, masterclasses onbeperkt beschikbaar in 

2 maanden